Lampan säljs av Vågkonsult i Eskilstuna AB / Projektfoto


Vågkonsult i Eskilstuna AB startade 1992 och arbetar med service och försäljning av industrivågar. Vi är Ackrediterade av SWEDAC enligt ISO 17025 för kalibrering av vågar. 
Hela tiden vi haft en stabil ekonomi. Bolagets säte är Eskilstuna. Vi har F-skattebevis.

Jag som driver Vågkonsult AB frilansar även som fotograf, med arbetsnamnet Projektfoto. Mest foto på orienteringstävlingar, bröllop, resor och porträtt.

Har tidigare sprungit mycket orientering och gillade särskilt utmaningen att springa nattorientering. Tävlade för Ärla IF, men skador har stoppat min orientering. 
Nu är det mest MTB, en del landsvägscykling, rullskidor samt längdskidor som gäller. All min träning sker utomhus oavsett väder och årstid. Av den anledningen behövde jag en stark och driftsäker lampa att använda vid träning. 

Hela tiden jobbar vi på att förbättra kvaliten på våra produkter. Några har haft problem med att batterikabeln gått av. Vi har nu i samarbete med fabriken åtgärdat detta felet. 

Min långa erfarenhet av service och underhåll av industriprodukter i Sverige, gör att även industrin ligger mig varmt om hjärtat. Jag vet vilka behov som finns och vilka krav man ställer på sin utrustning. Vid besök hos några lampfabriker i Kina upptäckte jag även lampor med andra användningsområden. Bygg- och gruv-hjälmslampor, handlampor för servicetekniker, fordonslampor mm. Det viktiga för mig är att sälja lampor av hög kvalité och med bra lyse. På bildsidan kan du se lite bilder från fabrikerna.

Du får gärna ringa och prata bort några minuter. Det är alltid kul att prata träning, oavsett om det gäller skidor, rullskidor, nattorientering, MTB eller det du håller på med. 
Eller varför inte prata jobb, det uppfyller ju trots allt en stor del av vår vardag.

Kontaktinfo:
Vågkonsult AB
Lötvägen 7
640 43 Ärla
Christer Dahlin
Tel: 070-578 95 86 
Skype: christerdahlin
Mail: info@sportlampan.se

Org nr: 556474-6203
Revisor: RÅDEK i Eskilstuna 
Bank: Sparbanken Rekarne Eskilstuna 

Drift & produktion:  Wikinggruppen